Engy Design - kleding op maat

 

Ieder mens en bedrijf is uniek en hier maken wij graag unieke kleding voor. Bij ons geen verplichte minimale afnames maar orders op maat. U draagt immers ook geen kleding die te groot is.

 

Fietskleding

Volledig custom made fietskleding toegankelijk voor elke fietser. Geen minimale afnames en geen concessies op de bibs in de shorts. Of je nu alleen wilt fietsen en je outfit wilt matchen met je bike of een team bent en samen een professionele uitstraling wilt hebben. Bij ons ben je aan het juiste adres voor de professionele look. Uitgebreide informatie en size charts vindt u hier.

 

Motorcross Jerseys

Door gebruik te maken van de sublimatie techniek kunnen wij u voorzien van een motorcross shirt in eigen style met persoonlijke logo's, naam en nummer. Zo kunt u er voor kiezen om een productie shirt uit te voeren met eigen logo's of u laat een volledig eigen design ontwerpen. 1 vaste prijs voor een onbeperkt aantal logo's en kleuren, vergoten in de stof van uw shirt. Voor meer informatie klikt u hier.

 

Kleding bedrukken
Wij begrijpen als geen ander dat sublimatie kleding niet voor elke toepassing even geschikt is. Bij ons is het ook mogelijk om (productie) kleding te laten bedrukken. Dit kunnen bijvoorbeeld T-shirts zijn met bedrijfslogo, sport T-shirts met club logo of cross shirts met naam en nummer.
Onze opdrukken worden vervaardigd uit licht rekbaar materiaal wat niet te dik is en full colour geprint. Naast de normale full colour afwerkingen kunnen wij uw shirts ook bedrukken met o.a. neon geel of metallic holografisch materiaal. Voor meer informatie en het opdoen van ideeën klikt u hier.